Erdoğan canlı yayına bağlanmıştı! 'Özgürlük telefonu'na astronomik teklif!

Suudi bir işadamı, Erdoğan'ın 15 Temmuz gecesi Türkiye halkını FaceTime'dan direnişe çağırdığı telefona 1 milyon riyal vermeyi teklif etti

Suudi bir işadamı, 'özgürlük telefonu' adını verdiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Temmuz gecesi Türkiye halkını FaceTime'dan direnişe çağırdığı telefona 1 milyon riyal vermeyi teklif etti. Dolar olarak teklif çeyrek milyonu geçiyor.
Darbeci teröristler 15 Temmuz akşamı meşru yönetime silah zoruyla el koymak istemiş, Cumhurbaşkanı ise gazeteci Hande Fırat'ın elindeki telefondan yediden yetmişe herkesi meydanlara ve havalimanlarına davet etmişti.
Suudi işadamı, 'her şeyi başlatan' o telefona on binlerce dolara karşılık gelen bir para vermeyi teklif etti. Teklifin dolar olarak değeri çeyrek milyon doları geçiyor.

Erdoğan canlı yayına bağlanmıştı! 'Özgürlük telefonu'na astronomik teklif! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 15 Temmuz Hande Fırat Suudi özgürlük telefonu havalimanları
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.