Zirve sonrasında Bahçeli kurmaylarını topladı!

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin haftalık grup toplantısında yaptığı erken seçim çağrısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli Beştepe'de görüştü. 13.30'da başlayan zirve yarım saat sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 13.30 sularında başlayan görüşmesi yarım saat sürdü. Görüşmede Bahçeli'nin dünkü grup toplantısında yaptığı erken seçim çağrısı değerlendirildi. Başbakan Binali Yıldırım da Külliye'ye gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da 15.30'da açıklama yapacağı bildirildi.

BAHÇELİ, BAŞKANLIK DİVANI'NI TOPLADI

Görüşme sonrası Bahçeli, Başkanlık Divanı'nı topladı. Habertürk TV muhabiri Ömer Topsakal'ın aktardığına göre, MHP liderinin Başkanlık Divanı'nı toplaması bilgilendirme amaçlı. A Takımı ile bir araya gelen Bahçeli, Erdoğan ile görüşmesinin detaylarını paylaşıyor. Bahçeli'nin, erken seçim kararını geçtiğimiz hafta pazartesi günü topladığı Başkanlık Divanı'nda aldığı belirtiliyor. Bugün gerçekleşen Başkanlık Divanı toplantısı olağanüstü olarak tanımlanabilir.

ERDOĞAN KÜLLİYE'DE A TAKIMI İLE GÖRÜŞTÜ

Habertürk TV'den Çimen Çetin'in aktardığı bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan 15.30'daki açıklaması öncesinde Beştepe'de yetkili kurulları ile değerlendirmelerde bulunuyor.

MHP LİDERİ GRUP TOPLANTISINDA ÇAĞRI YAPTI

MHP lideri Devlet Bahçeli dün partisinin grup toplantısında erken seçim teklifini gündeme getirdi. Bahçeli'nin açıklamalarının ardından siyaset dünyasında gündem bir anda değişti.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazetecilerin konuyla ilgili sorusuna ''Şu an için bu konuda söyleyecek bir şeyim yok'' şeklinde cevap verdi.

 

Bakanlar Kurulu Toplantısı'nın ardından kameraların karşısına geçen Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'a da ilk yöneltilen soru erken seçim tartışmalarıydı. Bozdağ gazetecilere yaptığı açıklamada bugün 13:30'da gerçekleştirilecek Erdoğan - Bahçeli görüşmesini adres gösterdi.

 

 

 

Zirve sonrasında Bahçeli kurmaylarını topladı! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bahçeli erken seçim
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.