Erdoğan-Bahçeli buluşmasında Öcalan talebi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de MHP Lideri Bahçeli ile görüştü. Görüşme 1 saat sürdü. Görüşmeden basına yansıyan fotoğraflarda Bahçeli'nin elindeki beyaz dosya dikkat çekti. Bahçeli'nin Erdoğan'dan Öcalan'ın da idam kapsamına alınmasını istediği, idam cezasına ilişkin teklifin Başkanlık'tan ayrı olarak getirilmesini talep ettiği belirtildi.

Ankara'da bugün sürpriz bir görüşme gerçekleşti.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü. Saat 15.00'te başlayan görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. Bahçeli, görüşmeye bir dosyayla geldi. O dosyayı Erdoğan'a ilettiği belirtiliyor.

O dosyada ne var?

031120161718065931869_3.jpg

NTV'de konuşan Yeni Şafak Gazetesi yazarı Mehmet Acet'e göre bu görüşmenin temel noktası yapılacak bir anayasa değişikliğinde Bahçeli'den destek almak. Eğer Bahçeli'den destek alınamaz ise Meclis'e teklif götürülmeyecek. Erdoğan bu görüşmeyle Bahçeli'nin kafasından geçenleri öğrenmek istiyor.

Bahçeli'nin beyaz dosyasında ise Anayasa değişikliği ve idam konusunda MHP'nin temel görüşlerinin olduğu iddia ediliyor.

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, iki ismin 29 Ekim resepsiyonunda bir görüşme yapma konusunda mutabık kaldıklarını, Cumhurbaşkanlığı'nın bunun üzerine Bahçeli'yi davet ettiğini belirtiyor.

Son dakika... Bahçeli "İdam Öcalan'ı da kapsasın" dedi...

Kaynaklardna sızan bilgilere göre Devlet Bahçeli'nin Erdoğan'dan Öcalan'ın da idam kapsamına alınmasını istedi, idam cezasına ilişkin teklifin Başkanlık'tan ayrı olarak getirilmesini talep etti.

Erdoğan-Bahçeli buluşmasında Öcalan talebi! ile ilgili etiketler Erdoğan Cumhurbaşkanı idam Anayasa bahçeli Öcalan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.