Erdoğan: Almanya acımasız şekilde teröre destek veriyor! Merkel, sen teröristlere destek veriyorsun!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atv ve A Haber’in ortak yayınına katıldı... Erdoğan, canlı yayında Almanya'ya sert ifadelerle yüklendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündemdeki gelişmeleri, Salih Nayman ve Banu El'in sorduğu sorularla canlı yayında değerlendirdi.

Erdoğan, Hollanda ve Almanya ile yaşanan "toplantı salonu" krizlerine değindi. Almanya'nın teröre verdiği desteği sert sözlerle eleştiren Erdoğan, "Sayın Merkel sen teröristlere destek veriyorsun, bizim böyle bir kara lekemiz yok!" dedi.

İşte o açıklamalar;

"ALMANYA TERÖRE DESTEK VERİYOR"

"AB ülkelerinin hepsini aynı kefeye koymak istemiyorum ama bazıları Türkiye'nin bu yükselişini çekemiyor.

Almanya çok acımasız bir şekilde terör örgütlerine destek veriyor. İstediğin kadar sen Hollanda'nın yanında yer al. Sayın Merkel sen teröristlere destek veriyorsun. 4500 dosya elinde ve sen bunun hesabını veremiyorsun. Senin devlet televizyonun 'hayır' için yayın yapıyor. İşte sen busun.

Avrupa'daki vatandaşlarıma sesleniyorum. Türkiye sevdalısı kim varsa desteklerinizi onlara verin.

Bölücü terör örgütüyle de birlikte çalışıyorlar. Almanya'ya 'hayır' kampanyası yapanlar gittiği zaman, en uygun yerler onlara tahsis ediliyor. Örgüt liderinin posterlerinin olduğu organizasyonlar yapılıyor. Berlin'in ortasında çadır kuruyorlar. Orada para topluyorlar. Oralardaki Türk işadamlarını haraca bağlamışlar. "Sen Kürtsün, o zaman gereken desteği vereceksin" diyorlar.

Sayın Merkel. Niye siz adaletin tesisi için bu terör örgütü mensuplarını ülkenizde saklıyorsunuz? Niye bir şey yapmıyorsunuz? Söylediği laf şu: Yargı bağımsızdır."

Erdoğan: Almanya acımasız şekilde teröre destek veriyor! Merkel, sen teröristlere destek veriyorsun! ile ilgili etiketler Erdoğan terör merkel