Erdoğan Ailesi'nin oturduğu sokakta Anneler Günü sürprizi! Başkan Yıldız unutmadı...

Beyoğlu Belediyesi, 10 Mayıs anneler günü dolayısıyla ilçenin sokaklarını şehit annelerinin fotoğraflarıyla donattı. Başkan Haydar Ali Yıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ı da unutmadı.

Anneler Günü bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle evlerde geçirilse de Beyoğlu Belediyesi anneleri unutmadı.

İlçenin sokaklarını şehit annelerinin fotoğraflarıyla donatan Beyoğlu Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 yıl önce vefat eden annesi Tenzile Erdoğan'ın uzun süre oturduğu sokağa da bir afiş astı.

Kaptanpaşa'da bulunan Piyale Mumhanesi Sokağı, güne Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Tenzile Erdoğan'ın fotoğrafıyla uyandı.

Erdoğan Ailesi'nin oturduğu sokakta Anneler Günü sürprizi! Başkan Yıldız unutmadı...

ŞEHİT ANNELERİ DE UNUTULMADI
Beyoğlu’nda yaşayan şehit annelerinin fotoğraflarının yer aldığı afişler, evlerinin bulunduğu mahallelere asıldı. Şehit Mehmet Yıldız, Şehit Kudret Özcan, Şehit Şeyhmus Demir, Şehit Ramazan Kalyoncu, Şehit Salim Ünal, Şehit Ahmet Aygün, Şehit Erdoğan Akoğlu, Şehit Mehmet Arslan’ın annelerinin fotoğraflarının yer aldığı afişler de ‘Minnettarız. Anneler Gününüz Kutlu Olsun’ mesajı yer aldı.

Erdoğan Ailesi'nin oturduğu sokakta Anneler Günü sürprizi! Başkan Yıldız unutmadı... - Resim : 2

SOKAĞA ÇIKTIKLARINDA ÇİÇEKLERLE KARŞILANACAKLAR
Beyoğlu Belediyesi, 21 Mart’tan bu yana ilk kez dışarı çıkacak 65 yaş üstü anneleri de unutmadı. Sokağa çıkan herkes çiçeklerle karşılanacak. Belediye ekipleri sosyal mesafeyi korumak için çiçek dağıtımı yerine belirli noktalara 1000 karanfil yerleştirdi. Sokağa çıkanlar geçerken bu noktalardan çiçeklerini alabilecek.

Erdoğan Ailesi'nin oturduğu sokakta Anneler Günü sürprizi! Başkan Yıldız unutmadı... - Resim : 3

Erdoğan Ailesi'nin oturduğu sokakta Anneler Günü sürprizi! Başkan Yıldız unutmadı... ile ilgili etiketler Beyoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Anneler Günü tenzile erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.