Erdoğan, Ahmet Erdoğan Camii açılışını gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'de bulunan üniversite kampüsü içerisinde inşaası tamamlanan camiinin açılışını yaptı. Erdoğan, "Geleceğimize bir aydınlık, bir ufuk tesis etmesini rabbimden niyaz ediyorum. 3 ayların feyiz ve bereket dolu olmasını diliyorum" açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'de bulunan üniversite kampüsü içerisinde inşaası tamamlanan Ahmet Erdoğan Camii'nin açılışını yaptı.

"3 AYLARIN FEYİZ VE BEREKET DOLU OLMASINI DİLİYORUM"

Cuma namazını kıldıktan sonra Rize'de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi kampüsü içerisinde geleneksel Türk mimarisi ile inşa edilen Hacı Ahmet Erdoğan Camii'nin açılışını gerçekleştiren Erdoğan "Geleceğimize bir aydınlık, bir ufuk tesis etmesini rabbimden niyaz ediyorum. 3 ayların feyiz ve bereket dolu olmasını diliyorum" dedi.

Erdoğan, Ahmet Erdoğan Camii açılışını gerçekleştirdi

Erdoğan gün içinde başka açılışlar da gerçekleştirecek ve AK Parti kongrelerine olan bağlantısını da yine Rize'den gerçekleştirecek.

Erdoğan, Ahmet Erdoğan Camii açılışını gerçekleştirdi ile ilgili etiketler Rize Cumhurbaşkanı Erdoğan Ahmet Erdoğan Camii
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.