ERDOĞAN AÇIKLADI: EMEKLİ ZAMMI İÇİN TARİH BELLİ OLDU!

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, MİT'in PKK'nın Sincar sözde asayiş sorumlusunu etkisiz hale getirdiği operasyonun ayrıntılarını, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emekliler için müjdesini, kredi kartlarındaki yeni faiz oranlarını, CHP'deki danışmanların dudak uçuklatan maaşlarını, İYİ Partili Birol Aydemir’in CHP çıkışını ve Ermenistan'daki protestocuların Paşinyan'a istifa çağrılarını masaya yatırdı.

''TSK VE MİT'İN OPERASYONLARI ÖRGÜTE CİDDİ DARBE İNDİRDİ. BU YÜZDEN ARTIK KİMSE ÖRGÜTE GİTMİYOR'

Bozkurt, ''Hangi güç DEAŞ'ı kurdu ise, PKK da o kuvvetten destek alıyor. YBŞ'nin sözde genel asayiş sorumlusu etkisiz hale getirildi. TSK ve MİY'in operasyonları örgüte ciddi darbe indirdi. Bu yüzden artık kimse örgüte gitmiyor. 2014 yılında PKK'ya katılan terörist elebaşı Sincar'da teröristlere ve özel kuvvetlerine eğitimler vererek örgüte eleman kazandırıyor. Bu terörist PKK'ya karşı olan sivillere infaz talimatı veren ve bunu gerçekleştiren bir kişi.

''CHP'NİN EMEKTARLARINA VERİLMESİ GEREKEN PARA BİRİLERİNİ ZENGİNLEŞTİRME ARACI OLARAK TAHSİS EDİLİYOR''

CHP'ye bu danışmanlardan daha fazla oy getiren emektarların ne kadar az kazandığını düşünün. CHP'nin emektarlarına verilmesi gereken para birilerini zenginleştirme aracı olarak tahsis ediliyor. CHP'ye ders olsun. Siz ilkesiz, Atatürk düşmanı, PKKsempatizanlarını partiye doldurursanız sizi böyle şebeğe çevirirler.

''AMAÇLARI BÖLGEDE KAOSU SÜRDÜRMEK. KAOSU SÜRDÜREREK AZERBAYCAN, RUSYA, ERMENİSTAN VE TÜRKİYE'Yİ ZAYIFLATMAYA ÇALIŞIYORLAR''

Çete ve terör yapılanmalarının uzantıları ermenistan'ı karıştırmaya çalışacaktır. Paşinyan Türk devletinin gücünü sonunda gördü. amaçları bölgede kaosu sürdürmek. Kaosu sürdürerek Azerbaycan, Rusya, Ermenistan ve Türkiye'yi zayıflatmak. Kimlerin taşeron olduğunu tahmin edersiniz.'' ifadelerini kullandı.

'Haberin Olsun'u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

ERDOĞAN AÇIKLADI: EMEKLİ ZAMMI İÇİN TARİH BELLİ OLDU! ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt emekli maaşı emekli Cumhurbaşkanı Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan CHP Kredi kartı faiz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.