Erdoğan 28 Mayıs'ta ipi göğüslerse Oğan'a hangi görevi verecek? İşte Ankara kulislerinde konuşulanlar

Sinan Oğan'ın 28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararı alması sonrası Ankara kulisleri hareketlendi. Kulislerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söz konusu desteği karşılıksız bırakmayacağı konuşulurken, bakanlık, büyükelçilik ve başkanlık iddiaları dikkat çekti.

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı olarak 14 Mayıs seçimlerine giren ve 5,17 oy oranına sahip olan Sinan Oğan, ikinci tur için Erdoğan'ı destekleme kararı aldı. Oğan'ın çok konuşulan kararı sonrası pazarlık iddiaları gündeme geldi. Erdoğan pazarlık iddialarına cevap verdi. Ankara kulislerinde ise Erdoğan'ın Oğan'ın desteğini karşılıksız bırakmayarak onu görevlendireceği konuşuluyor. İşte detaylar...

PAZARLIK SÖZ KONUSU MU? ERDOĞAN AÇIKLADI

Katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan 'pazarlık yapıldı' iddialarına yanıt verdi. Erdoğan yaptığı açıklamada "Sinan Bey'e şahsım adına teşekkür ediyorum. Vatanımızın bekası ile ilgili tavrımızı kendisi de çok iyi biliyor. Bu konuda asla tavizimiz olmayacak. Sinan Bey ile aramızda pazarlık kesinlikle olmadı" diye konuştu.

Erdoğan ile Oğan arasında geçtiğimiz hafta yapılan kritik görüşmede Afet Bakanlığı önerisinin gündeme geldiğini aktaran Habertürk Ankara Temsilcisi Fevzi Çakır, canlı yayında yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadeler kullandı.

Erdoğan 28 Mayıs'ta ipi göğüslerse Oğan'a hangi görevi verecek? İşte Ankara kulislerinde konuşulanlar ile ilgili etiketler Sinan Oğan Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.