Erden Timur'dan Okan Buruk'a sürpriz liste!

Bu sezon transferde ses getiren hamleler gerçekleştiren Galatasaray'da Erden Timur, olası bir hamle için Teknik Direktör Okan Buruk’a bir liste sundu.

Galatasaray, ara transfer dönemini kapadı, ancak kalede kararsız kaldı. Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’un, bu konuda Teknik Direktör Buruk’a bir liste sundu.

Bu sezon transferde sınır tanımayan ve sarı-kırmızılı taraftarın gönlünü alan Galatasaray, ara transfer dönemini şimdilik tamamladı. Ancak sarı-kırmızılılar, kaleci konusunda kararsız kaldı.

Devre arasında Zaniolo, Kaan Ayhan ve Adekugbe hamleleri yapan sarı-kırmızılılar, başka bir transfer yapmayı düşünmüyordu. Ancak Alanyaspor ile yapılan özel maçta kalede Okan Kocuk’un güven vermemesi, endişe yarattı.

KALECİ LİSTESİ

Milliyet'in haberine göre; Muslera’nın tedavi programının iyi gitmesine rağmen önümüzdeki dönemde yaşayabileceği bir olumsuzluğun olası sonuçlarını masaya yatıran Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’un, Teknik Direktör Okan Buruk’a bir liste sunduğu öğrenildi.

Yine haberde yer alan bilgiye göre; bir yabancı kontenjanı daha bulunan sarı-kırmızılılarda yabancı kalecilerden oluşan bir liste hazırlayan Timur’un Buruk’a; “Hocam kaleci takviye istersen isimler önünde... İstediğini hemen getirelim” dediği öğrenildi.

Daha önce Muslera’nın tedavi sürecinin iyi gitmesinden dolayı kaleci transferine sıcak bakmayan Okan Hoca’nın, yeni bir değerlendirme yapacağı bildirildi. 1-2 gün içinde net kararını verecek olan Buruk’un isteğine göre bir karar verilecek.

Erden Timur'dan Okan Buruk'a sürpriz liste! ile ilgili etiketler Erden Timur Okan Buruk Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.