Erden Timur'dan flaş açıklama: Galatasaray her maç hakemleri yenmek zorunda değil

Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray, evinde Gaziantep FK'yı konuk etti. Mücadele sarı kırmızılı ekibin 2-1'lik üstünlüğüyle noktalanırken maçın ardından Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur flaş açıklamalarda bulundu. İşte o sözler....

Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray, evinde Gaziantep FK'yı konuk etti. Mücadele sarı kırmızılı ekibin 2-1'lik üstünlüğüyle noktalanırken maçın ardından Erden Timur flaş açıklamalarda bulundu.

İŞTE O SÖZLER...

"Sayacak onlarca şey var. Her zaman iyi niyetli davranmanın karşılığı bu olmamalı. Artık bu işe dur diyeceğiz. Türk futboluna kötülük edenlerin sonuçlarına katlanması lazım. Sadece bize değil, başkalarına yapılınca da takipçisi olacağız"

"Hata varsa sorun yok, niyet kötüyse bu sorgulanmalı. Ne bize ne de başka takımlara zarar verilmesini kabul etmiyoruz. Devre arasında gereken tüm konuları ilettik. Galatasaray hakemleri de yenmek zorunda değildir"

"Transferlerle ilgili bir şey diyemeyeceğim ancak 1-2 gün içinde hepsi gelmiş olacak. Rakiplerimizden 3 ay daha geç başladık transferlere. Ne kadar para koyarsanız koyun, FFP diye bir şey var"

Erden Timur'dan flaş açıklama: Galatasaray her maç hakemleri yenmek zorunda değil ile ilgili etiketler Galatasaray Gaziantep FK Süper Lig 5.Hafta Maçı Erden Timur
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.