Erden Timur Galatasaraylı yıldızları zorlu derbiye bu videoyu izleterek motive etmiş!

Galatasaray'ın deplasmanda Trabzonspor ile karşılaştığı mücadelede herkes çok zorlanılmasını beklerken, sarı kırmızılı takım rahat bir galibiyet elde etti. Karşılaşmada baştan sona rakibine üstünlük kuran Galatasaray'ın bu maça nasıl motive olduğu ortaya çıktı. Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, takımı özel bir video izleterek bu zorlu derbiye motive etti.

Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor'u deplasmanda 5-1 mağlup eden Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe ile puanları eşitlemişti.

Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'un dev maç öncesi gerçekleştirilen yemek organizasyonunda futbolculara sürpriz yaptığı ortaya çıktı.

Erden Timur, yemek sırasında bir anda ışıkları kapattı ve bir slayt gösterisi gerçekleştirdi.

Erden Timur tarafından hazırlatılan videoda kenetlenme vurgusu yapıldı.

Galatasaraylı futbolcuların motivasyonunun artırılmasının amaçlandığı videoda İngilizce olarak "Şimdi birlikte durun" ve "Bazılarınız bu duyguyu iyi biliyor" mesajları verildi.

Videoda geçtiğimiz sezonki güzel anlar ile şampiyonluk kutlamaları yer aldı.

Erden Timur Galatasaraylı yıldızları zorlu derbiye bu videoyu izleterek motive etmiş! ile ilgili etiketler Galatasaray Trabzonspor Derbi Erden Timur
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.