Erdemoğlu OMÜ’de deneyimlerini paylaşacak!

OMÜ tarafından geleneksel hâle getirilecek olan ‘Kariyer Söyleşileri’nin ilk konuğu Erdemoğlu Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu olacak.

Bünyesinde Merinos ve Sasa gibi Türkiye’nin en önemli markalarını barındıran ve ülkemizin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde 78. sırada yer alan Erdemoğlu Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Ondokuz Mayıs Üniversitesinin davetlisi olarak Samsun’a geliyor.

Erdemoğlu OMÜ’de deneyimlerini paylaşacak!

OMU Kariyer Topluluğu, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Topluluğu ve KOBİ ve Girişimcilik Topluluğu tarafından yapılan organizasyon kapsamında Samsun’a davet edilen iş insanı İbrahim Erdemoğlu, 4 Aralık Çarşamba günü saat 13.30’de Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kampüsü içinde yer alan Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Mavi Salonda yapacağı söyleşide katılımcılar ile deneyimlerini paylaşacak.

Erdemoğlu OMÜ’de deneyimlerini paylaşacak! ile ilgili etiketler Samsun 19 mayıs üniversitesi ibrahim erdemoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.