Erdemoğlu Holding’ten depremzedeye dev yardım

SASA şirketinin de sahibi olan Erdemoğlu Holding, depremzedeler için nakit ve malzeme yardımı yaptı. Holding’ten yapılan açıklamada, "AFAD yetkililerine 130 bin battaniye,100 bin metrekare halı teslim edildiği belirtildi. Ayrıca Erdemoğlu Holding’den AFAD banka hesaplarına 100 milyon TL’lik nakdi yardım yapıldı. İhtiyaca göre depremzedelere desteğimiz devam edecek" dendi. Holding, dünyanın en büyük halı ve battaniye üreticisi olarak biliniyor.

SASA şirketinin de sahibi olan Erdemoğlu Holding, depremzedeler için nakit ve malzeme yardımı yaptı. Holding’ten yapılan açıklamada, "AFAD yetkililerine 130 bin battaniye,100 bin metrekare halı teslim edildiği belirtildi.

Erdemoğlu Holding’ten depremzedeye dev yardım

Ayrıca Erdemoğlu Holding’den AFAD banka hesaplarına 100 milyon TL’lik nakdi yardım yapıldı. İhtiyaca göre depremzedelere desteğimiz devam edecek" dendi. Holding, dünyanın en büyük halı ve battaniye üreticisi olarak biliniyor.

 

Erdemoğlu Holding’ten depremzedeye dev yardım ile ilgili etiketler ekonomi SASA Erdemoğlu Holding
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.