Erdal Beşikçioğlu'nu kahreden ölüm! Babası Bahattin Beşikçioğlu hayatını kaybetti

Bir döneme damgasını vuran Behzat Ç. dizisindeki rolüyle büyük beğeni kazanan oyuncu Erdal Beşikçioğlu aldığı acı haberle yıkıldı. 7 yıl önce annesi Nesrin Beşikçioğlu'nu kaybeden ünlü oyuncunun babası Bahattin Beşikçioğlu hayatını kaybetti. Çoklu organ yetmezliğine bağlı olarak vefat eden baba Beşikçoğlu, cuma günü ailesi, yakınları ve sevenleri tarafından İzmir'de son yolculuğuna uğurlanacak.

BluTV'de izleyiciyle buluşacak, Behzat Ç’nin yeni hikayesi ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ için kamera karşısına geçen Erdal Beşikçioğlu büyük bir acı yaşadı. Barda, Tatlı Hayat, Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm, Behzat Ç. Ankara Yanıyor, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Kağıt Ev, Hakim, Bergen gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan 52 yaşındaki oyucu Erdal Beşikçioğlu babasını kaybetti.


TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE HAYATA VEDA ETTİ

Usta oyuncunun uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden babası Bahattin Beşikçioğlu, İzmir Urla’da tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Dün tedavi gördüğü hastanede yoğun bakıma alınan Beşikçioğlu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Alzheimer tedavisi gören baba Beşikçioğlu’nun çoklu organ yetmezliğine bağlı olarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

 Erdal Beşikçioğlu'nu kahreden ölüm! Babası Bahattin Beşikçioğlu hayatını kaybetti

Bahattin Beşikçioğlu, cuma günü kılınan cenaze namazının ardından Urla'daki aile mezarlığına defnedilecek.

Erdal Beşikçioğlu'nu kahreden ölüm! Babası Bahattin Beşikçioğlu hayatını kaybetti - Resim : 2

Ünlü oyuncu, 2015 yılında da annesi Nesrin Beşikçioğlu'nu kaybetmişti.

 

 

Erdal Beşikçioğlu'nu kahreden ölüm! Babası Bahattin Beşikçioğlu hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Erdal Beşikçioğlu Bahattin Beşikçioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.