Erdal Beşikçioğlu'ndan Emrah Serbes'e dair flaş açıklama!

Behzat Ç.'nin yeniden ekrana gelmesi planlanırken, senarist Emrah Serbes trafik kazasına karıştı. 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazanın ardından ünlü senarist hapse girdi. Dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, Posta gazetesine verdiği röportajda merak edilen soruları yanıtladı.

Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy'un röportajına göre,

Erdal Beşikçioğlu dizinin akıbeti ile ilgili soruya: "Elim bir kaza var ortada. Emrah’ın ruhsal durumuna bağlı. Emrah’ın durumunu bilemiyorum... Ne manadadır, nasıl bir dünyanın içindedir. Benim için Behzat Ç.’nin yazarıdır ve değerli bir insandır. Hoş bir edebiyat adamıdır. Tanrı ona yazması için yetenek vermiş, o da yazmış. Eseri çıkaran o. Biz sadece onun sözcüklerinin vücut bulmasını sağlayanlarız. Behzat Ç.’yi başkasına yazdırıp, oynayalım demek doğru olmaz. Gücü zaten yazarında saklıydı." yanıtını verdi.

Beşikçioğlu haberi öğrenince hissettiklerini ise "Kazayı duyunca en az Emrah kadar üzüldüm. Daha fazla konuşmak istemiyorum." sözleriyle özetledi...

59ead5ff67b0a9a5181bf588

Erdal Beşikçioğlu'ndan Emrah Serbes'e dair flaş açıklama! ile ilgili etiketler Emrah Serbes Behzat Ç. Erdal Beşikçioğlu senaryo senarist
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.