Erdal Beşikçioğlu Hakim Dizisinin Final Nedenini Muhabirle Tartıştı! Behzat Ç. İçin Tarih Verdi

Oyuncu Erdal Beşikçioğlu ayaküstü gazetecilerle tartıştı. Başrol oynadığı Hakim dizisinin final nedeni sorulunca gerginlik yaşan Beşikçioğlu, Hakim dizisinin güçlü bir senaryoya sahip olmadığını itiraf etti. Öte yandan efsane dizi Behzat Ç. için de tarih verdi.

Rol aldığı dizi ve filmlerle son dönemin en çok konuşulan oyuncularından Erdal Beşikçioğlu kendisine soru soran muhabirlerle tartıştı. Hakim dizisinin başrol oyuncusu Beşikçioğlu dizinin final nedenini soran gazeteciye itiraf gibi sözler söyledi. Erdal Beşikçioğlu Hakim Dizisinin Final Nedenini Muhabirle Tartıştı! Behzat Ç. İçin Tarih Verdi.

Hakim dizisinin final yapmasının ardından açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, "Yeni kuşak dizilerin içerisinde karakterlerin hikayesinin peşinden değil de olay örgülerinin peşinden gidildiği için diziler tutmuyor" diyerek dizinin senaryosunu eleştirdi.

Erdal Beşikçioğlu, Hakim dizisinin final yapma nedeninin güçlü bir senaryo ve güçlü bir karakteri olmadığını söyledi. Bu yüzden yeni dizilerin tutmadığını dile getiren oyuncu bir yandan da izleyiciyi hedef aldı.

Erdal Beşikçioğlu Hakim Dizisinin Final Nedenini Muhabirle Tartıştı! Behzat Ç. İçin Tarih Verdi

BEHZAT Ç. İÇİN TARİH VERDİ!

Behzat Ç. çekimlerinin yakında başlayacağının müjdesini veren Erdal Beşikçioğlu dizinin pek yakında yayınlanacağını açıkladı. Behzat Ç. eski kadrosunun bir araya geleceğini söyleyen 52 yaşındaki Beşikçioğlu, diziye yeni isimlerin de katılacağını açıkladı.

 

Erdal Beşikçioğlu Hakim Dizisinin Final Nedenini Muhabirle Tartıştı! Behzat Ç. İçin Tarih Verdi ile ilgili etiketler Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç. hakim dizisi final nedeni
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.