Erdal Beşikçioğlu, CHP'nin Etimesgut belediye başkan adayı oldu

'Behzat Ç.' dizisiyle hafızalarda yer eden Erdal Beşikçioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ankara'nın Etimesgut belediye başkan adayı oldu.

Son dakika haberi: CHP'nin Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı tiyatro ve sinema oyuncusu Erdal Beşikçioğlu oldu. 

CHP MYK’den geçen karar Parti Meclisi'ne sunulacak. 

Erdal Beşikçioğlu Kimdir ?

Erdal Beşikçioğlu, 5 Ocak 1970 yılında Ordu, Ünyeli bir memur baba ve Ankaralı Arnavut bir annenin ilk çocuğu olarak Ankara’da dünyaya geldi. Babası Vakıflar Bankası’nda müdürdü. Babasının tayinleri sebebiyle İlkokula Ankara’da başladı, sonra Kayseri ve İzmir‘de devam etti.

Liseyi İzmir Özel Türk Koleji’nde okudu ve İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi’nde devam etti. Liseyi Ankara’da bitirdi.

Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav‘ın yeğenidir.

1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı’na girdi. Konservatuar eğitimi sırasında “William Guskill” ile yaratıcı drama üzerine workshop çalışmalarına katıldı.

1993 yılında mezun oldu ve aynı yıl Devlet Tiyatrolarında göreve başladı. 95-96 sezonunda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda müdür vekili olarak görev aldı.

Ankara Devlet Tiyatrosu’nda görevine devam etti.

Erdal Beşikçioğlu, konservatuvardan sınıf arkadaşı oyuncu Elvin Beşikçioğlu ile 1991’den beri evlidir. “Derin” adında bir kız çocuğu vardır.

Erdal Beşikçioğlu, CHP'nin Etimesgut belediye başkan adayı oldu ile ilgili etiketler CHP Erdal Beşikçioğlu Etimesgut
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.