Erdal Beşikçioğlu Bu Kez Kızıyla Birlikte Oynayacak! Çekiç Ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi Başlıyor

Polisiye dizi Behzat Ç. yeniden başlıyor. Erdal Beşikçioğlu ile bütünleşen dizinin yeni adı Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi oldu. Yeni afişlerin geldiği dizide bir de sürpriz vardı. Erdal Beşikçioğlu'nun kızı Derin Beşikçioğlu da yer aldı.

Blu TV'de yakında başlayacak olan Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisinden yeni afişler geldi. Fenomen polisiye dizi Behzat Ç.'nin yeni sezonunda Erdal Beşikçioğlu'nun kızı Derin Beşikçioğlu da yer aldı.

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi Ortaks Yapım tarafından çekiliyor.

Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç'ın yer aldığı güçlü oyuncu kadrosuna; Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu katıldı. ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin yönetmenliğini Devrim Yalçın üstlenirken senaryo ise Ercan Uğur imzası taşıyor.

Erdal Beşikçioğlu'nun kızı Derin Beşikçioğlu da oyuncu oluyor

Erdal Beşikçioğlu—Elvin Beşikçioğlu çiftinin kızları Derin Beşikçioğlu, anne ve babasının izinden gidiyor. 21 yaşındaki Derin Beşikçioğlu, Fransa’da Strasbourg Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde eğitim alan Derin Beşikçioğlu bir yandan da İstanbul’da konservatuvar sınavlarına hazırlanıyor.

 

Erdal Beşikçioğlu Bu Kez Kızıyla Birlikte Oynayacak! Çekiç Ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi Başlıyor ile ilgili etiketler Erdal Beşikçioğlu derin beşikçioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.