Erdal Beşikçioğlu babası Bahattin Beşikçioğlu'nu son yolculuğuna uğurladı

BluTV'de izleyiciyle buluşacak, Behzat Ç’nin yeni hikayesi ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ projesiyle yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan 52 yaşındaki oyucu Erdal Beşikçioğlu aldığı acı haberle yıkıldı. Erdal Beşikçioğlu'nun İzmir Urla'da yaşayan babası Bahattin Beşikçioğlu hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu babasını bugün son yolculuğuna uğurladı.

2015 yılında annesi Nesrin Beşikçioğlu'nu kaybeden Erdal Beşikçioğlu büyük bir acı yaşadı. Ünlü dizi ve tiyatro oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'nun İzmir Urla'da yaşayan babası Bahattin Beşikçioğlu, bir süredir Alzheimer tedavisi gördüğü hastanede organ yetmezliğine bağlı olarak dün yaşamını yitirdi. Bahattin Beşikçioğlu bugün öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Erdal Beşikçioğlu babası Bahattin Beşikçioğlu'nu son yolculuğuna uğurladı


ERDAL BEŞİKÇİOĞLU'NDAN BABASINA HÜZÜNLÜ VEDA...

Bahattin Beşikçioğlu için bugün Urla Hoca Ali Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye yönetmen Nihat Durak ve Bahattin Beşikçioğlu'nun sevenleri ile ilçe eşrafı katıldı.

Törende Erdal Beşikçioğlu ve eşi Elvin Beşikçioğlu taziyeleri kabul ederken, ünlü oyuncu babasının cenazesinde hüzünlü anlar yaşadı. Cenaze, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere İskele Mezarlığı'na götürüldü.

Erdal Beşikçioğlu babası Bahattin Beşikçioğlu'nu son yolculuğuna uğurladı - Resim : 2

Erdal Beşikçioğlu babası Bahattin Beşikçioğlu'nu son yolculuğuna uğurladı - Resim : 3


Erdal Beşikçioğlu babası Bahattin Beşikçioğlu'nu son yolculuğuna uğurladı - Resim : 4

Erdal Beşikçioğlu babası Bahattin Beşikçioğlu'nu son yolculuğuna uğurladı - Resim : 5

Erdal Beşikçioğlu babası Bahattin Beşikçioğlu'nu son yolculuğuna uğurladı - Resim : 6

Erdal Beşikçioğlu babası Bahattin Beşikçioğlu'nu son yolculuğuna uğurladı ile ilgili etiketler Erdal Beşikçioğlu cenaze Bahattin Beşikçioğlu cenaze töreni
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.