Erdal Aksünger, İBB reklamı yapmak isterken komik duruma düştü!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ardından CHP'li Erdal Aksünger de icraat reklamı yapmaya çalışırken komik duruma düştü. İmamoğlu'nun asfalt açıklamasında olduğu gibi Aksünger de yapılan yardım konusunda yazdığı abartılı rakamı sonra düzeltmek zorunda kaldı.

CHP Parti Meclis üyesi Erdal Aksünger ise, İBB'nin 'askıda fatura' uygulaması üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirmek isterken komik duruma düştü.

'KÜÇÜK' BİR KLAVYE HATASI!
Aksünger, Twitter'dan önce "İBB’nin ‘havuzdan fatura ödeme’ çağrısı sonucu 4,5 saatte 1,45 milyarlık fatura ödenmiş. Erdoğan topu-tüfeği devreye sokmasına rağmen 1 ayda 1,91 milyar topladı!! Siz halka yetemediniz ama halk kendine yetiyor." iddialarında bulundu.

Erdal Aksünger, İBB reklamı yapmak isterken komik duruma düştü!

Daha sonra 'milyon olacak' diye yazan CHP'li isim, "Milyon olacak. Küçük bir klavye hatası ama 200 milyar yardım söylemi yanında mütevazi." ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU DA ÇARK ETMİŞTİ!
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da, Twitter hesabından İstanbul'da 500.000 ton asfalt çalışması yaptıklarını açıklamış daha sonra gelen tepkiler üzerine ise gerçek rakamın 5000 ton olduğunu belirtmişti.

Erdal Aksünger, İBB reklamı yapmak isterken komik duruma düştü! ile ilgili etiketler İBB CHP erdal aksünger
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.