Erdal Acar ve eşi bebeklerini kucaklayacakları günü bekliyor!

Milli çapkınımız Erdal Acar'ın eşi Kardelen Acar bebeğinin doğmasını iple çekiyor. Doğuma az bir zaman kalan anne adayı bebeğini kucağına almak için sabırsızlanıyor.

Erdal Acar (51), Temmuz 2016’da 26 yaşındaki Kardelen Ergin ile nikâh masasına oturdu. İzmirli gelinin hamile olduğu haberini ilk Posta verdi.

Kardelen Acar’ın karnı burnunda. Anne olacağı gün artık belli. 8 Aralık’ta bebek geliyor. Kardelen ve Erdal Acar kızlarına Derin adını verecek.

8523307

ERDAL ACAR'IN 3 ÇOCUĞU DAHA VAR

Erdal Acar’ın Aynil Acar’dan Yiğithan, Emel Yıldırım’dan da Eremcan ve Cansu adlarında 3 çocuğu daha var.

ESKİ EŞİ KENDİNİ OĞLUNA ADADI

Emel Yıldırım'ın eski eşi Erdal Acar ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Eremcan, Mustafa Koç'un kızı Aylin Koç ile 6 ay önce aşk yaşamaya başlamıştı.

1993 Türkiye İkinci Güzeli Emel Yıldırım, Erdal Acar'dan olan oğlu Eremcan ile hasret gidermek için geçtiğimiz günlerde Londra'ya gitmişti.

Emel Yıldırım, Eremcan'ın kız arkadaşı, Caroline Koç ile rahmetli Mustafa Koç'un kızı Aylin ile de tanışmıştı.

Birbirlerini çok sevmişler, kısa sürede kaynaştığı ve üçlünün, Hyde Park'ta kurulan 'Winter Wonderland'a gidip çocuklar gibi eğlendiği öğrenildi.

8520984_1

''SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM''

Emel Yıldırım, bu ilişkiyle ilgili sorulara şöyle yanıt vermişti: ''Çok güzel bir ilişkileri var. Allah tamamına erdirsin. Ama önce okullarını bitirmeleri gerek. İkisi de Londra'da okuyor. Aylin'i kızım gibi severim. Caroline Hanım ile daha tanışma fırsatı olmadı. Çocuklar mutlu olsunlar, o da olur inşallah. Sonuna kadar destekliyoruz.''

Erdal Acar ve eşi bebeklerini kucaklayacakları günü bekliyor! ile ilgili etiketler Bebek erdal acar emel acar kardelen acar doğum