Ercan Taner'den şaşırtan Fatih Altaylı paylaşımları

Fatih Altaylı ile Ercan Taner arasında ilginç bir tartışma yaşandı .Fatih Altaylı hakkında paylaşımlar yapan Ercan Taner, Altaylı'yı aradığını ve ama onun telefonu açmadığını iddia etti. Fatih Altaylı ise katıldığı canlı yayında Taner'e ''Ercan Taner kafan mı iyi? Beni arıyormuşsun da açmıyormuşum. Ulan telefon burada duruyor işte. Kim bilir hangi numarayı arıyorsun.'' şeklinde yanıt verdi.

Televizyon kanallarında ekrana gelen spor programlarında art, arda dikkat çeken olaylar yaşandı.

NTV, ekranlarında yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen, Rasim Ozan Kütahyalı ve bazı gazeteciler hakkında çok konuşulacak iddialarda bulundu.

Dilmen'in açıklamaları sıcaklığını korurken bu kez A Spor ekranlarında gergin anlar yaşandı. Emre Bol ve Evren Turhan arasındaki sert tartışmanın ardından Turhan yayını terk etti.

Son olay ise Ercan Taner ve Fatih Altaylı arasında yaşandı.

Ercan Taner'den şaşırtan Fatih Altaylı paylaşımları

ŞAŞIRTAN FATİH ALTAYLI PAYLAŞIMLARI

Ercan Taner, sosyal medya hesabından yaptığı bir dizi paylaşımla Fatih Altaylı'yı hedef aldı. Taner, Altaylı''yı aradığını ancak kendisinin telefonu açmadığını da iddia etti.

'TELEFON BURADA DURUYOR İŞTE'

Bu sırada Bloomberg ekranlarında canlı yayında olan Fatih Altaylı ise Ercan Taner'e yanıt verdi. Altaylı ''Ercan Taner kafan mı iyi? Beni arıyormuşsun da açmıyormuşum. Ulan telefon burada duruyor işte. Kim bilir hangi numarayı arıyorsun.'' ifadelerini kullandı.

Ercan Taner'den şaşırtan Fatih Altaylı paylaşımları - Resim : 2

ERCAN TANER ÖZÜR DİLEDİ

Bloomber HT ekranlarında Fatih Altaylı'nın katıldığı programın editörü Ayhan Şensoy ise yaşananlara açıklık getirdi. Şensoy, Ercan Taner'in program sonrası Fatih Altaylı ile görüştüğünü ve paylaşımları kendisinin yapmadığını söyleyerek özür dilediğini belirtti.

Ercan Taner'den şaşırtan Fatih Altaylı paylaşımları - Resim : 3

ALTAYLI'NIN NUMARASINI PAYLAŞTI

Canlı yayında yaşananlar sırasında Fatih Altaylı'nın telefonunda Ercan Taner'in numarasının gözükmesi ise ünlü spor adamını zor duruma soktu. Herkesin kendisini aramaya başladığını belirten Taner, sosyal medya hesabından Fatih Altaylı'nın numarasını paylaştı.

 

 

 

Ercan Taner'den şaşırtan Fatih Altaylı paylaşımları ile ilgili etiketler Fatih Altaylı telefon ercan taner
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.