Erçağ Evirgen gol sonrası asker selamı verdi, gözyaşlarına boğuldu

Sakaryasporlu Erçağ Evirgen, Muğlaspor maçında attığı golden sonra asker selamı verdi ve sonrasına gözyaşlarını tutamadı. Tecrübeli oyuncu bu hareketiyle hain terör saldırısına tepkisini gösterdi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta oynanan Sakaryaspor - Muğlaspor maçının 65. dakikasında ev sahibi Sakaryaspor, Erçağ'ın golüyle 1-0 öne geçti.

Sakaryaspor - Muğlaspor maçının 65. dakikasında Murat Hacıoğlu'nun ortasında Muğlaspor kalecisi Hasan Kaya'nın elinden kaçırdığı topu ağlara gönderen Erçağ takımını 1-0 öne geçirdi. Sakaryasporlu futbolcular golün ardından tribünlere dönerek asker selamı verdi.

Golü atan Erçağ asker selamından sonra santra noktasına giderken gözyaşlarını tutamadı. Takım arkadaşları Erçağ'a sarılarak onun bu duygularını paylaştı.

Sakaryaspor forması giyen Erçağ Evirgen, attığı golün ardından asker selamı verdi ve gözyaşlarını tutamadı. pic.twitter.com/vXNu9SCaR4

— Gamaspor (@gamaspor) 11 Aralık 2016
Erçağ Evirgen gol sonrası asker selamı verdi, gözyaşlarına boğuldu ile ilgili etiketler gol Beşiktaş Erçağ Evirgen gözyaşı terör saldırısı
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.