Erbil'de köpek mezarlığı! Açlık ve sefalet içinde ölüme terkedildiler

Irak'ın Erbil şehrine köpekler için yapılan barınak tarzı yapıda, yüzlerce köpeğin toplanıp açlık ve sefalet içinde ölüme terkedildikleri görüntüler tüm dünyada tepkilere neden oldu.

Irak'ın Erbil şehrinde köpekler için yapılan barınak tarzı yapıda, yüzlerce köpeğin toplanıp açlık ve sefalet içinde ölüme terkedildikleri görüntüler tüm dünyada tepkilere neden oldu.

Sosyal medya kullanıcıları, köpeklere yardım etmek isteyen hayvan severlerin görevliler tarafından engellendiğini ve herhangi bir bilgi paylaşımı yapılmadığını belirtirken uluslararası yardım kuruluşlarına çağrıda bulunuldu.

Kimi kullanıcılar ise bu kampın bir ölüm kampı olduğunu ve toplu katliam yapılacağını da belirtti.

Öte yandan Erbil yönetiminin en kısa zamanda konuyla ilgili açıklama yapmasını ve uygunlanan bu insalık dışı yöntemden dönülmesi yönünde kullanıcıların çeşitli kampanyalar başlattığı da görüldü.

 

Erbil'de köpek mezarlığı! Açlık ve sefalet içinde ölüme terkedildiler ile ilgili etiketler Erbil köpek Irak Kuzey Irak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.