Erbaş koronada ve afetlerde vefat edenler için dua etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, salgın hastalıkta ve doğal afetlerde hayatını kaybedenler ile tedavileri devam eden vatandaşlar için dua etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı, salgın hastalıkta ve doğal afetlerde hayatını kaybedenler ile tedavileri devam eden vatandaşlar için yatsı namazı sonrası dua programı düzenledi. Hacıbayram Camii'nde gerçekleştirilen programda, duayı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş etti. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından yaptığı duada, salgın hastalık, deprem, sel, kıtlık, kuraklık ve diğer afetlerden tüm insanlığın muhafaza edilmesi niyazında bulundu. 

Erbaş ayrıca, başta sağlık görevlileri olmak üzere, dünyaya iyilik yolunda gayret veren insanlara yardım duasında bulunurken, bu süreçte hayatını kaybedenlere de rahmet diledi, tedavileri devam eden insanlar için de şifa niyazında bulundu.

(DHA)

Erbaş koronada ve afetlerde vefat edenler için dua etti ile ilgili etiketler Ali Erbaş Korona dua afet
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.