Erbakan'dan emekliler için seyyane zam çağrısı

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan katıldığı il başkanları toplantısında emekliler için seyyane zam çağrısında bulundu. İşte detaylar...

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan partisinin genel merkezinde düzenlenen İl Başkanları Toplantısı'na katıldı.

Erbakan'dan emekliler için seyyane zam çağrısı

Erbakan yaptığı konuşmada, 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta yapılan seçimlerde Cumhur İttifakı ile hareket ettiklerini, şimdiki hedeflerinin 8 ay sonra yapılması planlanan yerel seçimlerde "Milli Görüş belediyeciliğini" yeniden milletle buluşturmak olduğunu kaydetti.

EMEKLİLERE SEYYANE ZAM ÇAĞRISI

Emeklilere de memurlara yapıldığı gibi seyyanen maaş zammı yapılması gerektiğini belirten Fatih Erbakan, intibak düzenlemesiyle eski ve yeni emeklilere uygulanan aylık bağlama oranları arasındaki farkın giderilmesi, mağduriyetlerin ortadan kaldırılması ve kademeli emeklilik düzenlemesi için adımlar atılması gerektiğini söyledi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, "Maaş zamları maalesef daha vatandaşın eline geçmeden erimiş durumda. Her türlü vergi, harç ve özellikle akaryakıttaki ÖTV oranına yapılana artışlar vatandaşın maaşının daha eline geçmeden erimesine vesile olmuştur. Bu zamlara defalarca tepki gösterdik." dedi.

 

 

 

Erbakan'dan emekliler için seyyane zam çağrısı ile ilgili etiketler ekonomi emeklilik emekli maaşı Yeniden Refah Partisi Fatih Erbakan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.