Erbakan anmasına Kılıçdaroğlu, Feyzioğlu çağrılırken; Erbakan ailesi davet edilmedi

Necmettin Erbakan’ı anma toplantısına Kemal Kılıçdaroğlu, Metin Feyzioğlu çağrılırken, Erbakan ailesinden hiç kimse davet edilmedi! Fatih Erbakan olaya, “En başta ailesini, çocuklarını çağırmaları gerekir. Aileden hiç kimseyi çağırmadılar. Allah akıl fikir versin” diyerek tepki gösterdi

Saadet Partisi Merhum Necmettin Erbakan'ı anma gününde, Kılıçdaroğlu'na konuşma yaptırdı ama Erbakan ailesini davet bile etmedi.

Necmettin Erbakan’ı anma toplantısına Kemal Kılıçdaroğlu, Metin Feyzioğlu gibi isimler çağrılmasına rağmen Erbakan ailesinden hiç kimsenin davet edilmemesine tepkiler sürerken, konuyla ilgili Fatih Erbakan, “En başta ailesini, çocuklarını çağırmaları gerekir. Aileden hiç kimseyi çağırmadılar. Allah akıl fikir versin” dedi.

hewwf

HAYIR CEPHESİ ORADAYDI

Erbakan, “Hiç davet olmadı. Kılıçdaroğlu, Feyzioğlu gibi isimlerin gelmesine çok da tepki oldu tabii. Bu ortamda tam da zamanlama olarak sıkıntılı oldu. Tam referandum üzeri onlar da ‘hayır’ cephesi olduğu için bir araya gelmeleri manidar. Hayırlısı olur inşallah. Biz vakıf olarak referandumda kararı millete bırakıyoruz” diye konuştu.

Erbakan anmasına Kılıçdaroğlu, Feyzioğlu çağrılırken; Erbakan ailesi davet edilmedi ile ilgili etiketler Fatih Erbakan Erbakan Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.