Beşiktaş ile Konyaspor epilepsiye dikkat çekti

Süper Lig’in 24. haftasında Beşiktaş ve Konyaspor karşı karşıya gelirken, 2 takım futbolcuları epilepsi hastalığına dikkat çekmek için seremoniye gözlükle çıktılar.

Beşiktaş ve Konyaspor, 24. hafta mücadelesi öncesi epilepsi hastalığına dikkat çekti. Siyah-Beyazlılar'ın evinde oynanan karşılaşma öncesinde seremoniye çıkan iki takım futbolcuları, Epilepsi İle Savaş Derneği’nin ‘Epilepsi için bak’ kampanyasına destek olmak amacıyla epilepsinin global rengi olan mor gözlükler takarak sahaya çıktı. Futbolcular, İstiklal Marşı’nı bu gözlüklerle söyledi.

Beşiktaş ile Konyaspor epilepsiye dikkat çekti

EPİLEPSİ NEDİR? 

Sara (Epilepsi), kronik bir hastalıktır. Doğum sırasında ya da daha sonra herhangi bir nedenle beyin hasarı yaşayan kişilerde gelişir. En bilinen  şekliyle epilepsi nöbetleri ile kendini belli eder. Epilepsi nöbetleri, ani şekilde ortaya çıkar ve beynin tümüne ya da belirli bir bölümüne yayılır.

Beşiktaş ile Konyaspor epilepsiye dikkat çekti - Resim : 2

Beşiktaş ile Konyaspor epilepsiye dikkat çekti ile ilgili etiketler Beşiktaş Konyaspor epilepsi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.