Epic Games'te günün sürpriz oyunu belli oldu!

Yılbaşı kampanyası boyunca her gün ücretsiz oyun dağıtan Epic Games, günün süpriz oyununu yayınladı. Hideo Kojima’nın hit oyunlarından Death Stranding ücretsiz oldu.

Türkiye'nin en çok tercih edilen oyun platformu Epic Games, yılbaşı kampanyası boyunca popüler oyunları ücretsiz yapmaya devam ediyor. 2019 yılında piyasaya sürülen ve oldukça ses getiren oyun Death Stranding ücretsiz oldu. Yarına kadar ücretsiz olan bu oyunu hala kütüphanenize eklemediyseniz, acele edin.

DEATH STRANDİNG

Efsanevi oyun yapımcısı Hideo Kojima'dan yepyeni, türlere meydan okuyan bir deneyim geliyor. Sam Bridges, Death Stranding tarafından tamamen dönüştürülmüş bir dünyaya meydan okumalıdır. Sam, geleceğimizin kopuk kalıntılarını taşıyarak, paramparça olmuş dünyayı yeniden birleştirmek üzere bir yolculuğa çıkar.

Epic Games'te günün sürpriz oyunu belli oldu!

Efsanevi oyun yapımcısı Hideo Kojima'dan yepyeni, türlere meydan okuyan bir deneyim geliyor.

Sam Bridges, DEATH STRANDING tarafından tamamen dönüştürülmüş bir dünyaya meydan okumalıdır. Geleceğimizin kopuk kalıntılarını taşıyarak, paramparça olmuş dünyayı adım adım yeniden birleştirmek üzere bir yolculuğa çıkar

Epic Games'te günün sürpriz oyunu belli oldu! ile ilgili etiketler Epic Games
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.