Epic Games'te 2 bomba oyun ücretsiz oldu: Fırsatı kaçırmayın!

Her perşembe ücretsiz oyunlarıyla kullanıcılarını sevindiren Epic Games, bu haftaki ücretsiz oyunlarını açıkladı. Toplam değeri 318 TL olan iki oyun ücretsiz oldu. İşte o oyunlar...

Türkiyenin en çok kullanılan dijital oyun platformu Epic Games, her perşembe yayınladığı ücretsiz oyunlarıyla oyun severlere keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor.

Bu hafta toplam 318 TL değerinde ki Cıty Of Gangsters (Gansgsterler Şehri) ve Dishonored: Yabancının Ölümü oyunları ücretsiz oldu. Bu oyunlar 02 Şubat ve 09 şubat arası ücretsiz olacak. Oyunlara erişim saat 18:00'da açılıyor. Belirtilen tarihe kadar oyunları eklemezseniz oyunları oynayamıyorsunuz. 

City of Gangsters (Gansgsterler Şehri)

(Normal Değeri: 59 TL)

Epic Games'te 2 bomba oyun ücretsiz oldu: Fırsatı kaçırmayın!

Tür: Strateji, Sıra tabanlı, Simülasyon (Tek oyunculu)

Bu yönetim kralı oyununda, sıfırdan bir suç operasyonu başlatacak ve onu iyi yağlanmış bir para makinesine dönüştüreceksiniz! Konuşmalar ve yasa dışı içki fabrikaları inşa edin. İyiliklerden yararlanın, borçluları kovalayın ve başka tarafa bakması için polise rüşvet verin.

Dishonored: Yabancının Ölümü

(Normal değeri: 259 TL)

Epic Games'te 2 bomba oyun ücretsiz oldu: Fırsatı kaçırmayın! - Resim : 2

Tür: Eylem, gizlilik, Macera      (Tek oyunculu)

Arkane Studios'un ödüllü geliştiricilerinden büyük beğeni toplayan Dishonored serisinin bir sonraki bağımsız macerası Dishonored: Death of the Outsider geliyor. Korkunç bir doğaüstü suikastçı olun ve şimdiye kadar tasarlanmış en büyük suikastı gerçekleştirmek için akıl hocası Daud ile yeniden bir araya gelen kötü şöhretli Billie Lurk rolünü üstlenin.

Epic Games'te 2 bomba oyun ücretsiz oldu: Fırsatı kaçırmayın! ile ilgili etiketler Epic Games
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.