Enzo Roco: Beşiktaş gibi bir takımda oynamak müthiş bir şeydi

Beşiktaş'tan sezon başında Fatih Karagümrük'e transfer olan Şilili stoper Enzo Roco, Siyah-Beyazlı forma altında geçen günlerini çok güzel hatırladığını söyledi. 28 yaşındaki futbolcu, "Beşiktaş gibi bir takımda oynamak müthiş bir şeydi" dedi.

Fatih Karagümrük'ün Şilili stoperi Enzo Roco, eski takımı Beşiktaş hakkında konuştu. beIN Sports'a açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu, "Beşiktaş günlerimi, özellikle taraftarı çok güzel anılarla hatırlıyorum. Eleştiri tabii ki futbolun parçası. Her maçta elimden geleni yaptım. Beşiktaş gibi bir takımda oynamak müthiş bir şeydi. Karagümrük'te de 8 maçta oynadım. Bir oyuncuun üst üste şans bulması için takım için değerini gösterir" ifadelerini kullandı.

Enzo Roco bu sezon Süper Lig'de Fatih Karagümrük formasıyla 8 maçta 2 gol attı, 1 asistlik performansıyla dikkat çekiyor. Şili Milli Takımı'ndan kesik yiyen Roco, Beşiktaş'ta 2 sezonda 27 maça çıkabilmişti.

Enzo Roco: Beşiktaş gibi bir takımda oynamak müthiş bir şeydi ile ilgili etiketler Beşiktaş Şili enzo roco fatih karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.