Enver Aysever'den seçimler için skandal sözler: "Çıkışın tek yolu Gezi'deki birliktir."

Enver Aysever Youtube hesabından skandal bir çağrıda bulundu. Seçimlerin çözüm olmadığını ifade eden Aysever Gezi çağrısı yaptı

Enver Aysever kendi Youtube kanalında seçimlerle ilgili skandal bir çağrı yaptı. Gezi'yi öven Aysever çağrısını  "Oradan çıkışın tek yolu Gezi'de olduğu gibi insanların duygu birliğidir" cümlesiyle yaptı.  

"Çünkü şuna inanıyorum ben seçimler bu ülkede temel çözümü ortaya koymayacak. 81 ili keşke AK Parti alsa zorbalığı keşke artsa oradan çıkışın tek yolu Gezi'de olduğu gibi insanların duygu birliğidir. Hiç merak etmeyin üzerimize kabus gibi çöken ne varsa bunu yırtıp atarız. Hiçbir şey ne seçimle başlar ne de seçimle biter."

Enver Aysever'den seçimler için skandal sözler: "Çıkışın tek yolu Gezi'deki birliktir." ile ilgili etiketler Enver Aysever Gezi parkı Gezi olayları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.