Enver Aysever ile yollar ayrıldı

CHP'li belediyelere kestiği faturalarla günlerdir gündeme gelen Enver Aysever, Cumhuriyet gazetesi ile yollarını ayırdı. Aysever, haber, sosyal medya hesabından duyurdu.

Cumhuriyet gazetesi, yazarı Enver Aysever ile yollarını ayırdı.

CHP’li çok sayıda belediyenin yüklü miktarda para ödediği iddialarıyla gündemde olan Enver Aysever Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Genel Yayın Yönetmeni Aykut Küçükkaya'nın kendisini aradığını ve yazarlık sürecinin sonlandırıldığını belirtti.

Küçükkaya'ya teşekkür edip eski çalışma arkadaşlarına başarılar dileyen Aysever, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 "Değerli dostlar; Az önce Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni dostum Aykut Küçükkaya aradı gazeteki yazarlık sürecinin sonlandığını söyledi. Bu dönemde verdiği desteğe teşekkür ederim. Gazetenin emekçilerine yollarında başarı dilerim." ifadesini kullandı.

Öte yandan Aysever ile ilgili iddiaların ortaya çıkmasının ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aysever'in gerçekleştirdiği faaliyeti askıya almıştı.

 

 

 

Enver Aysever ile yollar ayrıldı ile ilgili etiketler Yazar enver aysever Cumhuriyet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.