Enver Aysever dalga geçti: CHP'nin başörtüsü teklifi kendi mahallesinde böyle tepki gördü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü hamlesi CHP'ye yakın medyada tepkiyle karşılandı. Tele 1'de program yapan Enver Aysever, CHP'nin başörtüsü teklifine ıslıkla tepki verdi. Aysever, "Kılıçdaroğlu, türban sorununu çözecekmiş. Öyle bir rahatladım ki, öyle bir mutlu oldum ki! Kendisiyle röportaj yapıp 'hiç böylesini görmedim' demek istedim" dedi.

6'lı masanın adayı olabilmek için büyük çaba sarfeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir yandan da 'helalleşme' adı altında muhafazakar kesimden destek almanın peşine düştü.

Twitter hesabında “Bazı şeyler yürek ister, o yürek benim yol arkadaşlarımda var!” başlığıyla bir video paylaşan Kılıçdaroğlu, Türkiye'de başörtüsü sorunu olduğunu ifade edip TBMM'de kanun teklifi vereceklerini açıkladı. Kılıçdaroğlu “Kadınlara giyim kuşamını siyasetin tekelinden çıkartıyoruz. Bu hakkı yasal güvenceye alacağız. Bunu bir tartışma konusu olmaktan tümüyle çıkartacağız” dedi.

AYSEVER DALGA GEÇTİ

Gazeteci Enver Aysever ise sunduğu televizyon programında, Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü çıkışını ilginç bir biçimde eleştirdi. Islık çalan Aysever “Kılıçdaroğlu, türban sorununu çözecekmiş. Öyle bir rahatladım ki, öyle bir mutlu oldum ki! Kendisiyle röportaj yapıp 'hiç böylesini görmedim' demek istedim.” ifadelerini kullandı.

Enver Aysever dalga geçti: CHP'nin başörtüsü teklifi kendi mahallesinde böyle tepki gördü ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu enver aysever başörtüsü teklifi tepki ıslık
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.