Enpara'dan şaşırtan kampanya! Spotify, YouTube ve diğer dijital abonelik ücretlerinizin yüzde 50'sini karşılayacak!

QNB Finansbank’ın dijital bankacılık kolu olarak hizmet veren ve kurulduğu günden bu yana bir şube masrafı bulunmadığı için elde etmiş olduğu karı müşterileri ile paylaşan Enpara, yeni bir kampanyaya daha imza attı. Dijital banka, dijital platform abonelik ücretlerinin yüzde 50’sini karşılayacağını duyurdu. İşte Enpara’nın yeni kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Tüketici alışkanlıklarının değişmesi ve bu kapsamda da zamandan tasarruf ettiren hizmetlere talebin artması ile birlikte dijital platform sektöründe de ciddi bir patlama kayda geçti. Bu kapsamda bankalar da kendilerine ait dijital kollarını hizmete açarken Enpara, dijital bankacılık sektörünün en çok tercih edilenleri arasına girmeyi başardı. QNB Finansbank’ın şubesiz bankacılık kolu olarak hizmet veren ve bu kapsamda dosya masrafsız kampanyalar düzenleyerek tüketicilerin bütçelerini destekleyen Enpara, yeni aya girilmesi ile birlikte müşterilerinin yüzlerini güldürdü.

Mayıs ayının başlaması ile birlikte tüketicilerin talepleri doğrultusunda yeni kampanyalar düzenleyen dijital banka Enpara, artan dijital platform abonelik ücretlerine karşı harekete geçti. Geçtiğimiz yıldan bu yana dijital kanal abonelerinin bütçelerini destekleyen banka, yeni kampanyasının detaylarını paylaştı.

ENPARA DİJİTAL ÜYELİK KAMPANYASI MAYIS 2023

Enpara'dan şaşırtan kampanya! Spotify, YouTube ve diğer dijital abonelik ücretlerinizin yüzde 50'sini karşılayacak!

Mayıs ayı için özel olarak düzenlemiş olduğu kampanyayı duyuran Enpara, 30 Haziran 2023 tarihine kadar ödenecek olan Netflix, Spotify, YouTube Premium, Disney Plus, Amazon Prime, Steam, Network, Exxen ve Xbox abonelik ücretlerine destek vereceğini bildirdi. Dijital banka, Enpara kredi kartı ile yapılacak olan 150 TL’ye kadar olan abonelik ücreti harcamalarının yüzde 50’sini karşılayacağını ifade etti.

ENPARA DİJİTAL ÜYELİK KAMPANYASINDAN NASIL YARARLANILIR?

Enpara’nın yeni kampanyasından yararlanmak isteyen banka müşterileri, kampanyaya katılım sağlamadan önce en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı vermelilerdir. Ayrıca müşterilerin aylık ekstre tutarlarının en az 5 bin TL olması gerekmektedir. Bu şartları sağlayan tüm bireysel Enpara kredi kartı kullanıcıları, Haziran 2023 tarihine kadar yapacak oldukları 150 TL’ye kadar dijital platform abonelik harcamaları karşılığında yüzde 50 oranında para iadesi hakkından yararlanabileceklerdir. İade paralar Enpara vadesiz hesaba direkt olarak aktarılacaktır.

Enpara'dan şaşırtan kampanya! Spotify, YouTube ve diğer dijital abonelik ücretlerinizin yüzde 50'sini karşılayacak! ile ilgili etiketler Spotify Netflix indirim
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.