Enner Valencia'dan maç sonu sakatlık açıklaması: Durumum daha sonra belli olacak...

2022 Dünya Kupası'nın açılış maçında Ekvador, Katar'ı 2-0 yendi. Goller Fenerbahçeli Enner Valencia'dan geldi. Yıldız oyuncu, karşılaşmada yaşadığı sakatlığın ardından 77. dakikada oyundan çıktı.

2022 Dünya Kupası'nın açılış maçında ev sahibi Katar ile Ekvador, Al Bayt Stadyumu'nda karşılaştı.

Maça hareketli başlayan Ekvador, Fenerbahçeli Enner Valencia'nin 3. dakikada attığı kafa golü ile 1-0 öne geçti. Büyük sevinç yaşayan Valencia ve arkadaşlarının hevesi ise kursağında kaldı.

Yapılan VAR incelemesi sonrasında Valencia'nin ofsaytta olması sebebiyle gol iptal edildi.

Ardından Ekvador, 15. dakikada penaltı kazandı ve Valencia bu kez golünü attı. 31. dakikada bir kez daha sahne alan Valencia, harika bir kafa vuruşuyla kendisinin ve takımının 2. golünü attı. 

''DURUMUM DAHA SONRA BELLİ OLACAK''

Yaşadığı sakatlığın ardından 77. dakikada oyundan alınan Valencia, durumu ile ilgili, "Dizime ve ayak bileğime darbe aldım, doktorlar kontrol edecek, durumum daha sonra belli olacak. Sonraki maçta oynamayı umut ediyorum" ifadelerini kullandı.

Enner Valencia'dan maç sonu sakatlık açıklaması: Durumum daha sonra belli olacak... ile ilgili etiketler Ekvador Katar 2022 Dünya Kupası 2022 FIFA Dünya Kupası Enner Valencia
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.