Enner Valencia kendi futbol direktörü ile kavga etti: Ortalık karıştı!

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonu gol kralı olarak tamamladıktan sonra Brezilya'nın Internacional takımına transfer olan Enner Valencia, saha kenarında takımın futbol direktörü ile kavga etti.

Fenerbahçe'den ayrılarak Brezilya Ligi ekiplerinden Internacional ile anlaşan Enner Valencia henüz bekleneni verebilmiş değil. 6 maçta 1 gol atan Valencia, Süper Lig'deki formunu aratıyor.

FUTBOL DİREKTÖRÜ İLE KAVGA ETTİ

Enner Valencia, takımının Corinthias ile oynadığı maça yedek kulübesinde başladı. Maç sırasında Valencia takımın futbol direktörü Magrao ile kavga etti.

İlk olarak sözlü başlayan tartışma ardından fiziksel müdaaleye dönüştü. İkiliyi takım arkadaşları ve teknik heyetten yardımcılar ayırdı.

Enner Valencia kendi futbol direktörü ile kavga etti: Ortalık karıştı! ile ilgili etiketler Enner Valencia Kavga Brezilya Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.