Enner Valencia hem 'dalya' dedi, hem de atmaya devam etti!

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Kayserispor'u 2-1'lik skorla geçen Fenerbahçe'de, ilk golü atan Enner Valencia ligde 23. golüne ulaştı.

Spor Toto Süper Lig'in 24. hafta maçında Kayserispor ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe, sahadan 2-1'lik sonuçla galip ayrıldı. Mücadeleye 11'de başlayan Enner Valencia, takımın ilk golünü kaydetti. 5. dakikada Lincoln'ün ortasında iyi yükselen Valencia, kafayla topu kaleci Bilal'in solundan ağlara gönderdi. Ligde son 4 maçta 8. golüne imza atan Valencia, müsabakada yerini 87. dakikada Serdar Dursun'a bıraktı.

TECRÜBELİ OYUNCU 'DALYA' DEDİ

Sarı-lacivert forma altında 100. maçına çıkarak 'dalya' diyen ve Fenerbahçe tarihindeki en golcü 10. isim olan tecrübeli oyuncu, Süper Toto Süper Lig'de gol krallığı listesinde de zirvede yer alıyor.

Bu sezon 20 lig maçında 23 gole ulaşan Valencia'nın UEFA Avrupa Ligi'nde 2, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 1 golü bulunuyor.

 

Enner Valencia hem 'dalya' dedi, hem de atmaya devam etti! ile ilgili etiketler Kayserispor Fenerbahçe Süper Lig Spor Toto Süper Lig Enner Valencia
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.