Enner Valencia galibiyet sonrası konuştu: Tarihi bir goldü, inkar edemeyeceğim!

Dünya Kupası'nın açılış maçında attığı 2 golle yıldızlaşan Enner Valencia, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. 33 yaşındaki yıldız, "Takımımıza inanıyoruz. Bugün gruptan çıkma adına ilk adımı attık. Bundan sonra neler olacağını göreceğiz." ifadelerini kullandı. İşte detaylar....

2022 FIFA Dünya Kupası'nın açılış maçında Katar'a 2 gol atan Enner Valencia, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

''GRUPTAN ÇIKMA ADINA İLK ADIMI ATTIK''

Enner Valencia, "Bizi desteklemek için Katar'a gelen tüm Ekvadorlular'a teşekkür ediyorum. Bize inandılar ve buraya kadar geldiler. Bu milli takımı oluşturan hepimiz adına hepsine, burada bulunan ailelerimize müteşekkiriz." dedi.

33 yaşındaki yıldız, "Takımımıza inanıyoruz. Bugün gruptan çıkma adına ilk adımı attık. Bundan sonra neler olacağını göreceğiz." ifadelerini kullandı.

"TARİHİ BİR GOLDÜ, İNKAR EDEMEYECEĞİM"

2 golüyle ilgili konuşan Valencia, "Bu gol tarihi bir gol ve çok sevindim, inkar edemeyeceğim. Beni en mutlu eden şey ülkemin ve takımın yüzünü güldürmek. Her antrenmandan zevk alıyoruz. Her maçtan keyif alıyoruz. Bu harika bir takım. Başarıları hak ediyoruz ve daha fazlasının olacağını da biliyoruz." sözleriyle konuşmasını noktaladı..

Enner Valencia galibiyet sonrası konuştu: Tarihi bir goldü, inkar edemeyeceğim! ile ilgili etiketler Ekvador Katar 2022 Dünya Kupası 2022 FIFA Dünya Kupası Enner Valencia
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.