Valencia, canlı yayında Jesus'un yorumuyla şoku yaşadı!

Sosyal medya hesabından canlı yayına katılan Fenerbahçeli yıldız futbolcu Enner Valencia, Jorge Jesus'un yayına katılarak yorum yapmasıyla adeta şoku yaşadı. İşte Jesus'un dikkat çeken o yorumu...

2022 FIFA Dünya Kupası'nın açılış golünü kaydeden, ve organizasyon boyunca attığı 3 golle adından söz ettirmeyi başaran Fenerbahçe'nin Ekvadorlu golcüsü Enner Valencia, konuşulmaya devam ediyor.

Sarı-Lacivertliler'in 2020/21 sezonunda Tigres'ten bedelsiz olarak kadrosuna kattığı 33 yaşındaki oyuncu, Süper Lig'de çıktığı 12 maçta 13 gol 4 asistlik müthiş bir katkı sağlarken, taraftarın da sevgilisi haline gelmiş durumda.

JORGE JESUS'TAN CANLI YAYINA BASKIN

Attığı 13 golle ligin gol kralı konumunda bulunan Valencia, geçtiğimiz akşam sosyal medya hesabından bir canlı yayına katılırken, tanıdık bir isim de yayına konuk oldu.

Valencia, canlı yayında Jesus'un yorumuyla şoku yaşadı!

JESUS: TÜM ZAMANLARIN EN İYİ OYUNCUSU

Katıldığı "En vivo con Enner" adlı yayında Dünya Kupası ve mesleğine ait açıklamalarda bulunurken yayına dahil olan Portekizli teknik adam Jorge Jesus, "Tüm zamanların en iyi oyuncusu, sevgiler" yorumunu yaptı.

Oyuncularıyla yakın ilişkisi ile bilinen Jorge Jesus'un canlı yayınlarına kadar takip etmesi ise taraftarı bir kez daha Portekizli hocaya hayran bıraktı.

 

Valencia, canlı yayında Jesus'un yorumuyla şoku yaşadı! ile ilgili etiketler Enner Valencia
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.