Enner Valencia, Alex de Souza'nın rekorunu tarihe gömdü!

Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu Enner Valencia bu sezon gösterdiği performansla göz kamaştırıyor. Golleriyle sarı-lacivertli takımı sırtlayan Ekvadorlu yıldız, son olarak Corendon Alanyaspor'a karşı 2 defa sahneye çıktı. Bu sezonki gol sayısını 29'a yükselten Valencia, Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza'nın rekorunu kırdı.

Fenerbahçe, Süper Toto Süper Lig'in kapanış maçında Corendon Alanyaspor deplasmanında 3-1 kazandı. 

Maçta 2 gol penaltı noktasından Enner Valencia ile geldi. 

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu bununla birlikte Süper Lig'deki gol sayısını 25'e çıkardı ve krallık yarışında yerini sağlamlaştırdı. 

ALEX DE SOUZA'YI GEÇTİ

Forvet oyuncusu Enner Valencia, 2010/2011 sezonunda Alex de Souza'nın 28 gollü sezonunu geride bıraktı ve Fenerbahçe tarihinde bir sezonda en fazla resmi maç golü atan yabancı oyuncu oldu. Bu sezon 29 resmi gole ulaşan Ekvadorlu oyuncu, aynı zamanda Süper Lig'de son 5 maçta 10. golünü kaydetti.

MOUSSA SOW'DAN SONRA İLK

Süper Lig'deki son beş maçında da gol atan Enner Valencia, Moussa Sow'dan bu yana ligde beş maçlık seri yakalayan ilk Fenerbahçe oyuncusu oldu.

Sow, 2013 Şubat ve Mart ayları arasında 5 maçlık seri yakalamıştı.  

FENERBAHÇE, ALANYASPOR'A ATMAKTA ZORLANMIYOR

Alanyaspor ile Süper Lig'de oynadığı son üç maçı kazanan Fenerbahçe, bu karşılaşmalarda toplam 13 gol attı.

 

Enner Valencia, Alex de Souza'nın rekorunu tarihe gömdü! ile ilgili etiketler Alanyaspor Fenerbahçe Süper Lig Spor Toto Süper Lig Enner Valencia
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.