Enkazdaki görevliyi sarsan an

İzmir'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde arama kurtarma çalışmaları üçüncü gününde devam ediyor. Çalışmalar sırasında 2 yaşındaki bir bebeğin ve ailesinin cansız bedenini enkazdan çıkaran Mağaracılık Federasyonu Arama ve Kurtarma ekibinden Tahsin Kaymak gözyaşlarına boğuldu.

İzmir'in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından yıkılan binalarda arama kurtarma çalışmaları üçüncü gününde devam ediyor. Depremde 17 bina hasar alırken, 8 binada arama kurtarma çalışmaları aralıksız sürüyor.

Bayraklı ilçesindeki Doğanlar Apartmanı'ndan acı haberler gelirken kurtarma çalışmalarına katılan çalışanlar da duygusal anlar yaşıyor. Türkiye Mağaracılık Federasyonu Kurtarma Ekibi'nden Tahsin Kaymak, son olarak Doğanlar Apartmanından çıkartılan biri 2 yaşındaki bir bebek olan 3 kişinin cesedinden sonra gözyaşlarına hakim olamadı.

 Enkazdaki görevliyi sarsan an

Enkazda çalışan arkadaşlarından kısa bir süre ayrılarak bir köşeye oturan Kaymak'ın gördükleri, yorgunluğu adeta verilen psikolojik savaşı da gözler önüne serdi.

Enkazdaki görevliyi sarsan an - Resim : 2

AA

Enkazdaki görevliyi sarsan an ile ilgili etiketler İzmir deprem Enkaz görevli
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.