Enkazda hayat arayışı sürerken mucizeler yaşanıyor!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsunun yeni bölümünde, deprem felaketinin 8. gününde yaşanan yeni mucizeleri, Prof. Dr. Naci Görür’ün İstanbul için yeni deprem uyarısı, Türkiye’ye gelen Meksikalı ekibin arama kurtarma köpeği Proteo’nun kahramanca mücadelesini, Adıyaman'dan Gürcistan'a kaçmaya çalışırken yakalanan müteahhitin 'pes' dedirten ifadesini, FETÖ’cü Emre Uslu’nun Haluk Levent’i hedef aldığı paylaşımına Nedim Şener’in yanıtını, deprem sonrasi diğer şehirlere göç dalgasını ve depremzedelere yapılan kira fiyatlarındaki artışı masaya yatırdı.

‘’DEPREM 10 İL DIŞINDA DİĞER İLLERİ YIKMASA BİLE CİDDİ SALLADI’’

Bozkurt, ‘’Enkazdan kurtarılma haberleri umutlarımızı besliyor. Bir canın kurtarılması her şeye bedeldir. Deprem sonrası ilk 72 saat çok kritiktir. 182 saat sonra gelen mucizeler. Bu tür doğal afetler insanoğluna bir mesajdır. Kahramanmaraş, Hatay, Malatya ve diğer illerimiz ciddi bir yıkıma uğradı. Diğer illeri yıkmasa bile ciddi sağlayan bir depremdi. Bu deprem 10 il dışında diğer illeri yıkmasa bile ciddi sallayan bir depremdi.

‘’BU YAŞANANLAR KADER DEĞİL, CİNAYETTİR’’

Tedbirli olmak gerekiyor. Bu yaşananlara 'kader' diyenlere kızıyorum. Bu aklı kullanmayarak, bazılarının kişisel çıkarları çerçevesinde, para hırsıyla hareket etmektir. Bu kader değil, cinayettir.

‘’ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARINI BOZGUNLUĞA UĞRATIP KARALAMAYA ÇALIŞIYORLAR''

Arama kurtarma çalışmalarını bozgunluğa uğratıp karalamaya çalışıyorlar. Siyasi rant peşindesiniz, gözünüz bu kadar mı döndü?

''FETÖ HALUK LEVENT ÜZERİNDEN PROVOKASYON YAPMAYA ÇALIŞIYOR''

'Devleti savunduğunu söyleyen bazı tipler Haluk Levent'e saldırdı. FETÖ'cülere koz verdi. 
FETÖ Haluk Levent üzerinden provokasyon yapmaya çalışıyor. ’ ifadelerini kullandı.

‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Enkazda hayat arayışı sürerken mucizeler yaşanıyor! ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun deprem Kahramanmaraş Elbistan Pazarcık Hatay

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.