Enkaz çalışmasına yardıma gelen vatandaş ölümden döndü!

Asrın felaketi olarak kayıtlara geçen merkez üssü Kahramanmaraş olan depremler büyük yıkımlara sebebiyet vermişti. 10 ilde hissedilen ve yıkımlara sebep olan depremlerin en çok hasara ve yıkıma sebep olduğu illerden biri de Hatay'dı. Hatay'ın Antakya bölgesinde yapılan arama-kurtarma çalışmaları esnasında enkaz bölgesinde çalışma yapan iş makinasının operatörünün, ölümden saniyelerle kurtulduğu an kameralara böyle yansıdı.

Tüm Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketi ardından deprem bölgelerinin hepsinde arama-kurtama çalışmaları başladı. Ülkenin dört bir yanından deprem bölgesine yardımlar geldi. Erzurum Horasan Hasanbeyli Köyü’nden bölgeye giden iş makinası operatörü Vedat Yıldırım büyük tehlike atlattı. Yıldırım’ın kullandığı iş makinasının çalışma yaptığı enkaz halindeki bina, bir anda yerle bir oldu. Binanın hemen önündeki iş makinasında çalışan Yıldırım, binanın yıkılacağını anlayınca saniyeler içerisinde kendini dışarıya atmayı başardı. Vedat Yıldırım olaydan şans eseri yara almadan kurtulurken, olay anı cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Enkaz çalışmasına yardıma gelen vatandaş ölümden döndü! ile ilgili etiketler Hatay Antakya deprem
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.