Enkaz altında kalan kadının sesi oldu! Haluk Levent’in paylaşımı ses getirdi

Sabah saatlerinden bu yana tüm Türkiye’yi yasa boğan haberlerin geldiği Kahramanmaraş depreminde enkaz altında kalan bir kadın Haluk Levent’e ulaştı. Haluk Levent’ten o vatandaşa yanıt ise gecikmedi.

Kahramanmaraş Pazarcık’ta bu sabah saat 4.17’de gerçekleşen 7,7 büyüklüğündeki depremin yankıları sürüyor. Arama ve kurtarma çalışmalarının devam ettiği ve bölgede yer alan; Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Malatya, Osmaniye, Hatay ve Kilis gibi illeri de etkileyen deprem faciasının ardından sosyal medya platformlarında da bu konu konuşulmaya başlandı. Enkaz altında olduğunu yazan bir kadına ses olan isim ise Haluk Levent oldu.

Yaklaşık 30 saniye süren depremin bilançosu çok acı oldu. Son verilen bilgilere göre, bin 14 kişi yaşamını yitirdi. Deprem bölgesindeki yaralı sayısı ise 7 bin 3 kişiye yükseldi. Bu sayıların artacağını tahmin eden AFAD yetkilileri, arama kurtarma çalışmalarına başladı. Sosyal medya üzerinden ünlü şarkıcı Haluk Levent’e ulaşan bir kadın ise enkaz altında olduğunu bildirdi. Haluk Levent’ten ise yardım hamlesi gecikmedi.

DEPREMDE KALAN KADININ SESİ OLDU

Enkaz altında kalan kadının sesi oldu! Haluk Levent’in paylaşımı ses getirdi

Gerçekleştirdiği sosyal yardım projeleri nedeniyle vatandaşların yakından takip ettiği isimlerden biri olan Haluk Levent, Hatay’da meydana gelen depremde enkaz altında kalan Aysel isimli bir kadının sesi oldu. Fotoğrafını paylaşarak Haluk Levent’i etiketleyen kadın, ‘Beni kurtarın’ demişti. Haluk Levent’ten yanıt gecikmedi.

Hatay’da enkaz altında kalan Aysel isimli kadının sesi olan Haluk Levent, kendisinin etiketli olduğu yardım çağrısını üzerine bir not düşerek paylaştı. Haluk Levent, Aysel isimli depremzedeye, “Sevgili Aysel! Şarjını muhafaza et. Ahbap Hatay yolda” diyerek seslendi.

YARDIMLAR İÇİN UYARIDA BULUNDU

Öte yandan Ahbap Derneği'nin kurucusu ünlü şarkıcı Haluk Levent, takipçilerini yardım gönderme konusunda da uyaran bir açıklama yapmasıyla dikkat çekti. Depremden etkilenen bölgelere gidecek olan yardımların mutlaka bölgenin yetkili kurumlarınca teyit edilmesi gerektiğini belirten Haluk Levent, karışıklığa yol açmamak için yardım gönderecek olan kişilere şu uyarıyı gerçekleştirdi:

“Tüm şehirler deprem bölgesine geri desteğe çağrıldı. Ayrıca Ahbap arama kurtarma yola koyuldu. Ben de başkanları olarak bölgeye gidiyorum. Böyle bir felakette bu ülkeye kötülük yapmak istemiyorsanız lütfen ama lütfen şehrin valilikleri ile görüşmeden yardım yollamayın. Her şey tıkanıyor. Şimdiden ‘şu kadar kamyon yollayalım, şuraya şunu yollayalım’ gibi tweetler gördüm. Yapmayın, etmeyin, çalışmalar felç oluyor sonra.”

Enkaz altında kalan kadının sesi oldu! Haluk Levent’in paylaşımı ses getirdi ile ilgili etiketler Haluk Levent deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.