Enkaz altında kalan Hataysporlu Christian Atsu ile ilgili kahreden detay! Meğerse son anda vazgeçmiş

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Hatay'da can pazarı yaşandı. Hatayspor'un oyuncusu Christian Atsu ise enkaz altında kaldı. Hatayspor İdari Menajeri Fatih İlek, yaptığı açıklamalarda Atsu ile ilgili şaşırtan bir detaya yer verdi. Atsu'nun aldığı karar sonrasında depreme yakalandığı ortaya çıktı.

Kahramanmaraş merkezli depremin yoğun bir şekilde hissedildiği Hatay'da enkaz altında kalan Hataysporlu Christian Atsu için endişeli bekleyiş sürüyor. Yaşanan deprem felaketi sonrası göçük altında kalan Atsu'ya henüz ulaşılamadı. Hatayspor İdari Menajeri Fatih İlek, oyuncuyla ilgili trajik detaylar verdi.

SON ANDA VAZGEÇMİŞ

Enkaz altında kalan Hataysporlu Christian Atsu ile ilgili kahreden detay! Meğerse son anda vazgeçmiş ile ilgili etiketler Hatayspor deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.