Enişteye Babalar Günü mesajları 2021! Enişteye Babalar Günü kutlama sözleri

Enişteye babalar günü mesajı! Haziran ayının en özel günlerinden biri olan Babalar Gününde baba olan enişteye sevgimizi ve minnettarlığımızı ifade etmemiz gerekmektedir. İşte, enişteye babalar günü kutlama sözleri…

Haziran ayının 3. Pazar günü olan 20 Haziran tarihi tüm dünyada kutlanan Babalar Günüdür. Onların üzerimizde olan emeklerine karşılık olarak unutmadığımızı göstermek adına bu özel günde enişteye söyleyeceğimiz her tatlı babalar günü sözleri ile sevgimizi ifade edebiliriz.

ENİŞTEYE BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Çok fazla yaşamadım, çok fazla insan tanımadım ama tanıdığım insanların içinde iyi kalpli, koca yürekli, yakışıklı dayımı tanıdım. Babalar günün kutlu olsun eniştem benim.

Hayatın gökkuşağı gibi olmalı rengarenk, renkli başarıların yıldızlar kadar bol yüzün hep gülücük dolu olsun, babalar günün kutlu olsun.

Çok şanlıyım çünkü sen gibi bir eniştem var. Çok şanslıyım çünkü en zor anımda imdadıma koşan bir dayım var. İyi ki varsın enişteciğim, babalar günün kutlu olsun.

Geçen arkadaşlar dayılarının iyi olduklarından bahsediyorlardı, onlara gülümsedim çünkü onların anlattıkları sende çok çok fazlasıyla var enişteciğim.

Güzellik insanın içinde, önemli olan onu görmekte, görmek de değil aslında bakmasını bilmekte. İyi ki varsın enişteciğim günün kutlu olsun.

Farkında mısın biraz daha yaşlandın, ama olsun sen tanıdığım en tatlı eniştesisin. İlk babalar günün kutlu olsun eniştem.

Aramızda mesafeler olsa da sen her zaman kalbimdesin canım eniştem. Babalar gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür geçirmen dileğiyle babalar günün kutlu olsun enişteciğim.

Enişteye Babalar Günü mesajları 2021! Enişteye Babalar Günü kutlama sözleri ile ilgili etiketler Babalar Günü enişteye babalar günü mesajları enişteye babalar günü mesajı enişteye babalar günü sözleri babalar günü mesajları babalar günü sözleri
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.