Enişteye Babalar Günü mesajı 2022! Enişteye Babalar Günü kutlama sözleri

Enişteye Babalar Günü mesajları, hafta sonunda kutlanacak olan bu özel günde büyük anlam kazanmaktadır. 19 Haziran tarihine denk gelen bu özel günde sizde eniştenizin yüzünü güldürerek ona Babalar Günü mesajı gönderebilirsiniz. İşte, enişteye Babalar Günü kutlama ve tebrik sözleri…

Enişteye Babalar Günü mesajı, bu sene 2022 yılında Haziran ayının 3. Pazar günü olan 19 Haziran tarihinde yeniden anlam kazanacaktır. Sizde onların bu özel ve anlamlı gününde göndereceğiniz enişteye Babalar Günü mesajları ile onu unutmadığınızı göstermiş olacaksınız.

Enişteye Babalar Günü Mesajları

• Çok fazla yaşamadım, çok fazla insan tanımadım ama tanıdığım insanların içinde iyi kalpli, koca yürekli, yakışıklı dayımı tanıdım. Babalar günün kutlu olsun eniştem benim.

• Hayatın gökkuşağı gibi olmalı rengarenk, renkli başarıların yıldızlar kadar bol yüzün hep gülücük dolu olsun, babalar günün kutlu olsun.

• Çok şanlıyım çünkü sen gibi bir eniştem var. Çok şanslıyım çünkü en zor anımda imdadıma koşan bir dayım var. İyi ki varsın enişteciğim, babalar günün kutlu olsun.

• Geçen arkadaşlar dayılarının iyi olduklarından bahsediyorlardı, onlara gülümsedim çünkü onların anlattıkları sende çok çok fazlasıyla var enişteciğim.

Enişteye Babalar Günü mesajı 2022! Enişteye Babalar Günü kutlama sözleri

Enişteye Babalar Günü Kutlama Sözleri

• Güzellik insanın içinde, önemli olan onu görmekte, görmek de değil aslında bakmasını bilmekte. İyi ki varsın enişteciğim günün kutlu olsun.

• Farkında mısın biraz daha yaşlandın, ama olsun sen tanıdığım en tatlı eniştesisin. İlk babalar günün kutlu olsun eniştem.

• Aramızda mesafeler olsa da sen her zaman kalbimdesin canım eniştem. Babalar gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

• Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür geçirmen dileğiyle babalar günün kutlu olsun enişteciğim.

Enişteye Babalar Günü mesajı 2022! Enişteye Babalar Günü kutlama sözleri ile ilgili etiketler enişteye babalar günü mesajı enişteye babalar günü sözleri babalar günü mesajları
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.