Eniştelerini otobanda cinsel organından vurdular / VİDEO

D-100 Karayolu Avcılar mevkiinde bu sabah lüks bir otomobil içerisindeki sürücü kurşunlanmıştı. Önce yol verme tartışması sanılan olayın altından aldatma hesaplaşması çıktı. Mustafa A. adlı sürücünün kayınbiraderleri tarafından ablalarını aldattığı gerekçesi ile vurulduğu ileri sürüldü. Cinsel organından vurulan Mustafa A.'yı yaralayan kayınbiraderlerden biri yakalandı. Diğer saldırganların yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Avcılar D-100 Karayolu üzerinde dehşet dolu anların yaşanmasına neden olan saldırıda bir otomobilin önü 2 araç tarafından kesildi.

Araçlardan inen 3 kişi kısa süre konuştuğu sürücüye ateş ettikten sonra kaçtı. Saldırıda cinsel organından ve kasığından yaralandığı belirlenen Mustafa A., hastaneye kaldırıldı.

bad24b31ebe6c2f3d891afb0c64c743e

Mustafa A’nın hayati tehlikesinin olmadığı bildirilirken, Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

SALDIRININ ALDATMA SEBEBİYLE GERÇEKLEŞTİRİLDİĞİ ÖNE SÜRÜLDÜ

Araştırmalarda, daha önce kart dolandırıcılığından suç kaydı olan Mustafa A.'yı vuranların kayınbiraderleri olduğu belirlendi.

8f4721e329391c53e5e3dd4f4777b514

Polis ekipleri kameralardan belirlenen S.T., U.Ç.T.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan operasyonda saldırıyı gerçekleştirenlerden biri silahıyla birlikte yakalandı. Saldırının aldatma iddiası sebebiyle gerçekleştiği öne sürüldü.

4323fccce5129c3fe148bc69aa33a5ee

İddiaya göre; Mustafa A. aldattığı eşinden boşanmak istedi. Eşi durumu kardeşlerine anlatınca saldırı gerçekleşti.

Eniştelerini otobanda cinsel organından vurdular / VİDEO ile ilgili etiketler Avcılar d100 karayolu silahlı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.