Engin Öztürk ve Aybüke Pusat Çocukluk Arkadaşı Çıktı!

Yakında tv8'de yayınlanacak aksiyon dolu Sıfırıncı Gün dizisi yıldızlar geçidi kadrosuyla şimdiden merak konusu oldu. Dizinin başrollerinden Engin Öztürk ve Aybüke Pusat arasındaki ilişkiyi öğrenen hayranları da Sıfırıncı Gün dizisini daha heyecanlı beklemeye başladı.

Sıfırıncı Gün dizisi konusu ve oyuncularıyla tv8 ekranında yayınlanmayı beklerken başrolleri de sosyal medyadan dizinin tanıtımını yapmaya devam ediyor. Acun Medya imzalı, yönetmenliğini Süleyman Mert Özdemir'in yaptığı Sıfırıncı Gün dizisinin oyuncuları arasında Engin Öztürk, Yiğit Özşener, Aybüke Pusat, Sarp Akkaya, Damla Çolbay, Uğur Uzunel, Esra Ruşan, Berk Cankat ve Naz Çağla Irmak yer alıyor.

ÇOCUKLUK ARKADAŞI ÇIKTILAR

Ancak bu oyuncular arasından Aybüke Pusat ve Engin Öztürk'ün ayrı bir önemi var. Zira ikilinin 13-14 yaşlarından bu yana arkadaş oldukları ortaya çıktı. Öyle ki Aybüke Pusat'ın Sıfırıncı Gün dizisini kabul etmesindeki nedenlerden birisi de Engin Öztürk imiş.

Dizide Nisan Komiser'i Aybüke Pusat canlandırırken Özgür Komiser'de Engin Öztürk oynayacak. İkili arasındaki uzun yıllara dayanan dostluk bakalım ekrana nasıl yansıyacak?

Siz ikili hakkında ne düşünüyorsunuz? Hadi yorumlara...

Engin Öztürk ve Aybüke Pusat Çocukluk Arkadaşı Çıktı! ile ilgili etiketler Engin Öztürk Aybüke Pusat Sıfırıncı Gün Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.